diumenge, 4 d’octubre del 2009

SEMINARI Tema Blink

En aquesta sessió de seminari, ens van explicar com anar a buscar un llibre a la biblioteca, com busca-lo a través de la biblioteca virtual i saber en quina prestatgeria s'ubica, com enviar missatges a través del nostre blink i com funcionava en general el blink i tots els seus components:

- A l’icone del correu electronic: surten els e-mails i la pantalla de visió. Cal donar èmfasi al tema documents adjunts, i apretar sobretot el botó adjunta document, clicant al clip (afegeix un fitxer). el seleccionem i cliquem a Adjunta i després a Fitxers adjunts, per últim cliquem a tancar. Per enviar un correu hem d'obrim la pestanya fer nou , i posar el correu electrònic corresponent. Per buscar un alumne o professor hem de clicar "Per a" i sortirà una llista de les persones buscades amb unes sigles que volen dir el següent: ALU (alumnes ) BEC ( becari ) o PRO ( professor ). Si l’hem trobat el sel·leccionem i diem Per a.

Per Cercar persones al Blink : Clicar a la lupa de la pantalla a la part de dalt a la dreta i cal omplir les dades corresponents. Podem clicar les caracteristiques.

Pestanya del directori : Icona llibreta on tenim l’opció de biblioteca. Fixar-nos en varies biblioteques a l’esquerra de tot. Per cercar revistes o llibres hem d’entrar a fons de biblioteca i a dins a catàleg, tenim també diaris… amb posar l’autor desprès recerca. I a més de trobar-lo et diu on està codificat (assignatura, prestatge ...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada