dissabte, 24 d’octubre del 2009

PROGRAMA AUDACITY

-L'Audacity és un programa per treballar sons. Cada vegada que graves un so i tornes a donar a enregistrar ens dóna una nova pista i si no ens interessa, l’eliminem.


- Quan tenim dues pistes, podem ampliar-les i es poden gravar dues frases que poden sonar conjuntament. En canvi amb l’opció de so , tenim la possibilitat de silenciar una de les pistes.


- També tenim l’opció de copiar i retallar , per tant podem ajuntar fragments de cançons diferents, o les cançons senceres, etc.


- Podem tallar un tros de cançó per tal que comenci sense estar tallada. Per fer això hem de seleccionar un tros de la cançó i anar a efectes fading inici o fading final i ens mostra perfectement montada i tallada.


- També podem introduir la nostra veu; primer seleccionem l’espai on volem que se senti la nostra veu ,donem a silenci , gravem la part parlada i després juguem amb els efectes d’inici i final.


- El problema que té l’audacity és que és documents audacity (aup) permeten guardar tot el que treballem al programa però hem de poder canviar el format. Llavors fem :


· Fitxer exporta : 1) .WAV = 10 Mb per minut de gravació

2).MP3 = redueix freqüències altes i baixes fins a 1 Mb per minut

3). OGG = /


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada